Karabük Belediyesinden Karabük İdman Yurdu Spor’a Destek

AK PARTİ 1.07.2024 19:04:03 0
Karabük Belediyesinden Karabük İdman Yurdu Spor’a Destek

Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen Karabük Belediyesi, Karabük’te sporun güçlenmesine ve elde edilen başarıların artmasına katkı sağlamak için Karabük İdman Yurdu Spor’a destek verdi.

Belediyemiz tarafından otopark alanı olarak düzenlenen eski valilik binası mevkiindeki alandan toplanan gelir, Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya’nın talimatları ile Karabük İdman Yurdu Spor’a destek olarak verilecektir.
Ayrıca sezon açılışında yapılacak olan pankart ve afiş gibi benzeri konularda da Karabük İdman Yurdu Spor’a yine destek de bulunulacaktır.

Sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini belirten Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya; "Amacımız şehrimizi yeniden sporda başarılı bir hale getirip, Karabük’ü bir spor kentine dönüştürmektir. Mücadele ettiği ligde şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek olan Karabük İdman Yurdu Spor’a şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

ZİYARETÇİLERİNİ TARİHİ YOLCULUĞA ÇIKARIYOR TÜRKİYE’NİN İLK VE TEK “ZAMAN MÜZESİ” SELÇUKLU’DA

İnegöl’ün Başarılı Gençleri Mecliste Ağırlandı

KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN HER YAŞA HİTAP EDEN PARKLAR