Karabük Belediyesi, Yeni Konteyner Yıkama Aracı ile Hijyen Çalışmalarını Güçlendiriyor

Karabük Belediyesi, temizlik çalışmalarına güç katacak yeni konteyner yıkama ve dezenfektan aracını araç filosuna ekledi. Daha temiz ve sağlıklı bir şehir için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni aracımızla, şehrimizdeki çöp konteynerlerinin düzenli yıkama ve dezenfekte işlemleri artık daha hızlı ve etkili bir şekilde yapılacak.

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, yeni araçla ilgili yaptığı açıklamada; "Temizlik, şehirlerimizin sağlıklı bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için en önemli unsurlardan biridir. Belediye olarak, temizlik ve hijyen çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Özellikle çöp konteynerlerinin düzenli olarak temizlenmesi ve dezenfekte edilmesi, kötü kokuların önlenmesi ve halk sağlığının korunması açısından kritik bir rol oynuyor. Yeni aracımız sayesinde bu çalışmaları çok daha hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştireceğiz. Karabük’ün her mahallesinde hijyen standartlarını en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Halkımızın daha sağlıklı ve temiz bir şehirde yaşaması için devam edeceğiz" dedi.

Karabük,Karabük Belediyesi

Balkan coğrafyasından Buca’ya kardeşlik adımları

Beyaz Baston Günü’nde farkındalık yaratan atölye çalışması

Kayseri, Yılın En İyi Avrupa Spor Şehri Seçilerek, “Altın Bayrak” Kazandı

SGM’de heyecan, kahkaha ve tebessüm: Aslan ile Fare

TEKNOFEST BİRİNCİLERİNDEN BAŞKAN TAVLI’YA ZİYARET

Mehmetçik Mahallesinde Yol Ağının Kalitesi Artıyor

Çınarlı Mahallesi Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi Açılıyor

Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine 2,5 Milyon TL’lik Maddi Destek

Okullarda gıda denetimi: Son kullanma tarihi geçmiş 80 kg ete el konuldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tohum desteğiyle üreticilerin yanında

KESK’ten Van Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

BUCAKUT ekibi, 21 yaşındaki gencin cansız bedenine ulaştı

KOKARCA BÖCEĞİ İSTİLASINA RİZE BELEDİYESİ'NDEN ÇÖZÜM

BAŞKANIMIZ, İZLANDA’YI DEPLASMANDA 4-2 MAĞLUP EDEN A MİLLİ FUTBOL TAKIMIMIZI TEBRİK ETTİ

KIZ ÇOCUKLARI 'BEN DE VARIM' DEDİ

VALİ AKIN’DAN BAŞKAN PEKYATIRMACI’YA ZİYARET

Kadınlarla Baş Başa Doğa Gezileri’ne Yeni Başvurular Başlıyor!

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Başmakçı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

İstanbul'da Şaşırtan Olay! Hamile Kadın Metrobüste Doğum Yaptı

İTFAİYECİLİK ÖĞRENCİLERİNE KARİYER SEMİNERİ

VANDALLAR İŞ BAŞINDA

Son başvuru tarihi 18 Ekim

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Dazkırı Belediye Başkanımız Fatih Çiçek’i makamında ziyaret etti.

SÜMEYYE BOYACI İZMİR SPOR ZİRVESİ’NDE

Uysal, ‘İhracat ajansı şart’