KAPSÜL VE SİA “TEKNOLOJİ KÖPRÜSÜ: İNOVASYON VE İŞ BİRLİĞİ PROJE PAZARI” ETKİNLİĞİNE KATILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi  Kapsül Teknoloji Platformu ile Sosyal İnovasyon Ajansı, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı tarafından desteklenen ve Konya’da gerçekleştirilen “Teknoloji Köprüsü: İnovasyon ve İş Birliği Proje Pazarı”

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi iş birliğiyle kurulan Sosyal İnovasyon Ajansı (SİA) ile Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Kapsül Teknoloji Platformu, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) 1503-Proje Pazarları Destekleme Programı’nın desteklediği “Teknoloji Köprüsü: İnovasyon ve İş Birliği Proje Pazarı” etkinliğinde yer aldı.

KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kampüsünde gerçekleştirilen etkinlikte akademisyenler, araştırmacılar, girişimciler ve endüstri temsilcileri bir araya gelerek teknoloji ve yenilik odaklı projelerin geliştirilmesini, ticarileştirilmesini, iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesini amaçladı.

İki gün süren etkinlik kapsamında, proje sunumları, paneller, seminerler, atölye çalışmaları, networking oturumları ve birebir iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

Katılımcılar, buluşlarını, yenilikçi fikirlerini tanıtma ve yatırımcılarla bir araya gelme fırsatı bulurken, Türkiye genelindeki Teknoloji Transfer Ofisleri ile Teknokentlerin desteğiyle teknoloji projelerinin geliştirilmesi ve ticarileştirilmesine yönelik önemli konulara değinildi.

Sosyal İnovasyon Ajansı ve Kapsül Teknoloji Platformu direktörlerinin de katıldığı “Bilim, Teknoloji ve Sosyal İnovasyon Bölgesel Kalkınmanın Dinamikleri” adlı panelde, konuşmacılar teknolojik inovasyon ve sosyal inovasyonun kalkınmadaki öneminden bahsetti.

Konya,Konya Belediyesi

Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Barış Turan’ın 7. Kişisel Gelişim Resim Sergisi’ni Ziyaret Etti.

Büyükşehir Belediyesi Bahçesaray’da 6.5 kilometrelik köy yolunu asfaltladı

TRENLERE MİLLİ CHECK-UP

Esenyalı Kemiklidere Geri Dönüş Yenileme İmar Uygulaması

Güney Afrika Ve Sri Lanka Büyükelçileri Kayaşehir’i Gezdi

Kütüphane ve Konferans salonu temel atma töreni

Okul Sütü Günü

BAŞKANIMIZ, DOĞU KARADENİZ KALKINMA AJANSI (DOKA) 165. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NA KATILIM SAĞLADI

BAŞKAN KILCA, “6’TH URBAN ECONOMY FORUM 2024”TE DÜNYAYA SESLENDİ

UNESCO TESCİLLİ GASTRONOMİ ŞEHRİ AFYONKARAHİSAR´DA LEZZET ŞÖLENİ BAŞLADI

Eş Başkan Bucak Halk Lokantasını ziyaret etti

VETERİNER HEKİMLER MUDANYA’DA BULUŞTU

Sahte Alkol Satışına Zabıta Engeli

İpekyolu Belediyesi’nden okur- yazar buluşması ve imza günü etkinliği

Hüsrev Paşa Parkı’nda düzenlenen Balon Futbolu etkinliği gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Manisa’da Gönüllü İtfaiyecilik Projesi Başlıyor

ULAŞ AĞABEYLERİ ÇOCUKLARIN HAYALİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜ

Başkan Dede Sözünü Tuttu, Çocuklar Mutlu Oldu

Büyükşehir yeni projeler ile gençleri kucaklayacak

Mardin Büyükşehir ile Metro İstanbul Arasında İşbirliği Protokolü

İZMİT BELEDİYESİ VATANDAŞIN EVİNİ YIKILMAKTAN KURTARDI

KENTE YENİ BİR RUH, YENİ BİR DOKUNUŞ: İZMİT’TEN BİR ‘KAPANCA SOKAK FESTİVALİ’ GEÇTİ

ÜCRETSİZ TUVALETLERİMİZİN TEMİZLİĞİ PERSONELLERİMİZ TARAFINDAN YAPILACAKTIR

REZERV ALAN İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR FUTBOL SEMİNERİ

Otomobil spor tutkunları Bursa’da buluşuyor

Başkan Özmen söz verdi, Sofular Yokuşu Parkı yenilendi

YAKLAŞIK 2.9 MİLYAR LİRALIK DESTEKLEME ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILIYOR