Kapem’de Kuaförlük Kursu Açılacak

DİĞER 25.10.2024 05:57:45 0
Kapem’de Kuaförlük Kursu Açılacak

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’nde, açılacak olan Kuaförlük Kursu için kayıtlar başlıyor.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren KAPEM’de, Kuaförlük Kursu açılacak. Ücretsiz olarak açılacak olan kursa başvuruda bulunanlar arasında ön değerlendirme yapılacak. Ön değerlendirme sonunda kurs başvuruları kabul edilen kursiyerler arasında kursu tamamlayanlar Ustalık Belgesi alarak iş yeri açmaya hak kazanacak.

Sınırlı kontenjanla açılacak kursa katılmak isteyenler, 22-25 Ekim 2024 tarihleri arasında www.nevsehir.bel.tr adresindeki hızlı menü içerisinde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Kurs Başvuruları sekmesinden online olarak kayıtlarını yaptırabilecek.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

BAŞKANIMIZ İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANINI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Büyükşehir’den Fahrettin Paşa Bulvarı'nda Yol Genişletme Çalışması

Temizlik Seferliğine Dargeçit İlçesi ile Devam Edildi