CHP 24.09.2024 19:47:22 0
KAPANCA SOKAK FESTİVALİ’NE COŞKULU BAŞLANGIÇ: FESTİVAL KORTEJİ BUGÜN!

İzmit Belediyesi, Şehre yeni bir kültürel etkinlik kazandıracak olan Kapanca Sokak Festivalinin açılışını bugün kortejle gerçekleştirecek

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 20-22 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Kapanca Sokak Festivali için dolu dolu bir program hazırlandı. İzmit Belediyesi, üç gün boyunca birbirinden renkli etkinliklerle festival havasını kente yaşatacak. Festival bugün saat 17.30’da gerçekleştirilecek kortejle başlayacak. Kortej Belsa Plaza önünden hareket ederek Kültür Tepesine geçecek, Kültür Tepesinden de araçlarla Akçakoca Meydanına gidilecek.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

AVCILAR'DA TEMİZLİK HAREKETİ BAŞLADI

6. ALZHEİMER KONUKEVİ AÇILDI

Bursa ile Makedonya arasında dostluk köprüsü

BAŞKENTTE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI RÜZGÂRI ESTİ

Raket Sporları Turnuvası’nda kazananlar belli oldu

Başkan Kaya, Orhan Karakullukçu’nun cenaze merasimine katıldı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu Kuzey Katmer İşletmesinin Açılışına Katıldı.

Esenyurtlu Çocuklar Sünnet Şöleninde Doyasıya Eğlendi