Tarih: 27.09.2024 07:19

KAPANCA SOKAK FESTİVALİ’NDE MÜZİK ŞÖLENİ!

Facebook Twitter Linked-in

Kente yeni bir renk katan İzmit Belediyesi Kapanca Sokak Festivali, Hayata Dönüş Derneği Ritim Atölyesi’ni ağırladı. Konser, festivale ayrı bir renk katarken katılımcılar keyifli anlar yaşadı

İzmit Belediyesi Kapanca Sokak Festivali, birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda Hayata Dönüş Derneği Ritim Atölyesi, güzel bir konserle katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Birbirinden güzel şarkılar ve türkülerin çalındığı konser festivali daha da renklendirdi. Konsere Meclis Üyeleri Ercan Balseçen, Vildan Bacıoğlu Taşkan ve Barbaros Akkuş ile Dernekler Masası Sorumlusu Eray Bodur katıldı.

“Festivale Renk Kattınız”

Konser sonunda konuşan Dernekler Masası Sorumlusu Eray Bodur, “Hayata Dönüş Derneği’ne teşekkür ediyoruz. Bu eşsiz manzarada güzel ritimlerle bizlere coşkuyu yaşattılar. Bugün festivalin son günü. Bu güzel Pazar gününde sizlerle birlikte olmak, kentimizin kültürel mirasına sahip çıkmak çok kıymetli. Tüm katılımcılarımıza İzmit Belediyesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Çok güzel günler geçiriyoruz. Festivalimize renk katan Ritim Atölyesine özellikle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Program sonunda Yaşama Dönüş Derneği Başkanı Nezahat Erok’a plaket takdim edildi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —