Kapalı Spor Salonu’nda Çalışmalar Devam Ediyor

AK PARTİ 23.05.2024 17:09:43 0
Kapalı Spor Salonu’nda Çalışmalar Devam Ediyor
Göreve geldiği günden bu yana ilçemizde hayata geçirdiği projelerle Emirdağ’ın ‘Spor Kenti’ kimliği kazanmasına katkı sağlayan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun imzasıyla inşa edilen Kapalı Spor Salonu’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
İnşaat çalışmalarımızın planlanan tarihte tamamlanması için çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Projemizin hayata geçmesiyle birlikte, Emirdağlı vatandaşlarımızın spor yapabileceği, sosyal etkinliklere katılabileceği ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını geliştirebileceği bir alan yaratmış olacağız.
Spor Kenti Emirdağ da yeni sporcuların yetişmesine ve 7’den 70’e tüm vatandaşların spor yapabilmesine olanak sağlayacak Kapalı Spor Salonu’nda çalışmaların planlandığı gibi ilerlediğini belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Bu önemli projede emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, kapalı spor salonumuzu en kısa sürede hizmete açmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Sporun ve sağlıklı yaşamın merkezi olmaya aday bu yeni tesisimizde, tüm halkımızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kurban Satış Alanını Ziyaret Etti

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERCAN ÖNCEBE'NİN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ADIYAMAN MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN HÜSEYİN ÖZHAN KURBAN BAYRAMINI KUTLAMAK İÇİN İLÇEMİZİ ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARIMIZIN BAYRAMINI KUTLADI

Başkan Bucak’tan Kurban Bayramı mesajı

BELEDİYEMİZ OLARAK GELENEKLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

BELEDİYEMİZ PERSONELİ BAYRAMLAŞMADA BULUŞTU

AŞEVİMİZE PAY ET BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ

BAKAN SEKMENDEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BYKEHR EVREFESTTE PROJELERN ANLATTI

30.8°