Kapadokya Rallisi Fotoğraf Sergisi Açıldı

Nevşehir’de bu yıl birincisi gerçekleştirilen Kapadokya Rallisi’nde çekilen fotoğraflar Tarık Kesekçi Parkı’nda sergileniyor.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünce, Nevşehir’in il oluşunun 70. Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen  ‘70. Yılda 70 Etkinlik’ programı kapsamında gerçekleştirilen ve büyük heyecana sahne olan Kapadokya Rallisi’nde, Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi Fotoğrafçılık Kursu kursiyerleri tarafından çekilen fotoğraflar düzenlenen sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Tarık Kesekçi Parkı içerisinde gerçekleştirilen serginin açılışını, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ve Hasan İler, Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İbrahim Palancı ve Başkent Turing Kulübü Başkanı Erdem Öksüz birlikte yaptı.

Açılışın ardından amatör fotoğrafçılar tarafından ralli sırasında Kapadokya’nın eşsiz güzellikteki parkurlarında çekilen fotoğrafları inceleyen Başkan Yardımcıları Yüzer ve İler, organizasyona katkılarından dolayı kursiyer öğrencilere teşekkür etti.

Yüzer ve İler, sergide fotoğrafları bulunan öğrencilere günün anısına Kapadokya Rallisi Hatıra Pulu hediye etti.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

Mahallelerde Detaylı Temizlik Seferberliği

Başkan Volkan Nallar Çocuklarımız ve Yaşlılarımızı Yalnız Bırakmadı

Kompost İşlemiyle Organik Gübre Hazırlandı