KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

AK PARTİ 27.03.2024 18:44:04 0
KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU

Yunusemre Belediyesi olarak, son günlerde bazı siyasi parti adaylarının pankart, bayrak ve afişlerinin toplanmasına yönelik kamuoyunu yanlış yönlendiren manipülatif haberler dolayısıyla açıklama yapma gereği duyulmuştur. Bu pankart, afiş ve bayraklar İlçe Seçim Kurulunun aldığı kararı uygulamak üzere Yunusemre Belediyemize gönderdiği resmi yazıya istinaden emniyet güçleri nezaretinde Yunusemre ve Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından toplatılmaktadır. İlçe Seçim Kurulu tarafından Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen resmi karar neticesinde parti ve aday gözetmeksizin kararın gereği Zabıta ekipleri tarafından yerine getirilmiştir. Bu konuda mevcut adayların Zabıta ekiplerimizi karalama girişimleri nafile bir çabadır. Bir şikayet ve itiraz hasıl olması durumunda başvurulacak tek mercii İlçe Seçim Kurulu’dur.

Manisa,Yunusemre Belediyesi

90 BİN METREKARELİK ALANDA FİDAN DİKİLDİ

Tebrik Çiçekleri Depremzedelerin Yeni Evlerini Süsledi

BAŞKAN ALTAY ÖRNEK DAVRANIŞIYLA SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN LİSELİ GENÇLE BULUŞTU