Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Panayırı Coşkusu Başladı!

Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğinde Cumhuriyet Panayırı, vatandaşlarla buluştu. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı organizasyon da çocuklar ve ebeveynler çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

Sosyal belediyecilik çerçevesinde Başkan Fırat Görgel öncülüğünde hayata geçirdiği faaliyet ve projelerle vatandaşların takdirini kazanan ve Türkiye’ye örnek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, gönüllere dokunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşatmak amacıyla hazırlanan panayırda; sahne gösterileri, müzik dinletileri, halk oyunları, çocuklar için oyun alanları ve yetişkinler için kültürel etkinlikler gibi pek çok aktivite yer alıyor. Ailelerin hep birlikte eğlenceli vakit geçirebileceği etkinlikler, gençlerin de Cumhuriyet değerlerini yakından tanıyıp hissetmelerini sağlıyor. Milli İrade Meydanı’nda 27-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu etkinlik, 7’den 70’e her yaştan ziyaretçiye hitap eden çeşitli etkinliklerle dolu bir program sunuyor.

Üç Gün Sürecek Etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Üç gün sürecek olan Cumhuriyet Panayırı kapsamında, özellikle çocuklar için hazırlanan atölye çalışmaları ve konser ilgiyle bekleniyor. Çocuklar için oluşturulan oyun alanları, söyleşi, çocuk etkinlikleri, tiyatrolar, yeme – içme alanları ve çeşitli spor etkinlikleri ailelere güvenli ve eğlenceli bir ortam sunuyor.

“Şehrimiz Adına Güzel Bir Organizasyon”

Cumhuriyet Panayırı’na katılan Alp Eren Önal, “ Bugün burada düzenlenen etkinlik için geldik. Hepimizin şimdiden Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Çocuklarımız için burada çok güzel alanlar oluşturulmuş. Çocuklarımız burada düzenlenen alanlar içerisinde kendilerini geliştirme imkânı buluyor. Şehrimiz adına düşünülmüş güzel bir organizasyon. Hem çocuklarımız hem biz anne babalar burada moral ve motivasyon depoluyoruz. Bu güzel ortam için Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fırat Görgel ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi yeşil bir Van için çalışıyor

BAŞKANIMIZ ESNAF VE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİ

MEGA EĞİTİM ATÖLYELERİ VE SPOR OKULLARI’NDA YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ'DA KÜÇÜK SANATÇILAR ÇOCUK KOROSU'NDA BULUŞTU

TRENDY HOTELS MANAVGAT BELEDİYESPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Personeline Yangına Müdahale Eğitimi Verildi

“Daha fazla çalışacak daha fazla üreteceğiz”

MİLLİ GURURUMUZ SARITAŞ BAHREYN’DE

Büyükşehir’den Meme Kanseri Konusunda Farkındalık Programı

Erasmus öğrencilerinden Kemer Belediyesi Kültür Evi’ne ziyaret

KAHTA BELEDİYESİ PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ŞEHRİMİZİN ULAŞIM KONFORU İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ”

Cumhuriyet Panayırı’nda Tongar’dan Yoğun İlgi Gören Söyleşi

BAŞKAN ATAÇ'TAN BAŞKAN TUGAY'A ZİYARET

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI AĞRI’DA ORGANİZE TARIM BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Büyükkılıç, Ek Hizmet Binasında Personeli Ziyaret Etti

Ortahisar Yazar Buluşmaları etkinliği devam ediyor

Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı Kongresi’nde Konuştu: “16 İlçemizi de Bağrıma Basıyorum”

Kahramanmaraş’ta 3 Bin 135 Konutun Daha Kurası Çekildi

Başkan Büyükkılıç AK Parti Akkışla Kongresi’nde Partililer ve Vatandaşları Bağrına Bastı

“İnsanımıza yakışır bir Akyazı’yı birlikte inşa ediyoruz”

BAŞKAN KURT: “LÜLETAŞINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ!”

“ATIĞIN SIFIR NOKTASI” İLE HEDEF, KARATAY’DA SIFIR ATIK

Büyükşehir Akademi’de kayıtlar sona eriyor

Büyükşehir-Sendika görüşmesinde personeli sevindiren kararlar alındı

Büyükşehir’den otizmli ve nöro-çeşitli gençler için istihdam ve iş deneyimi atağı