Kahramanmaraş Uluslararası Dîvânu Lugâti’t-Türk Sempozyumuna Ev Sahipliği Yapacak

AK PARTİ 26.10.2024 18:08:42 0

İlk Türkçe sözlük olarak kabul edilen Dîvânu Lugâti’t-Türk’ün yazılışının 950. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi, KSÜ ve TDK iş birliğiyle sempozyum düzenlenecek. 30 – 31 Ekim tarihlerinde KSÜ’de düzenlenecek sempozyumda, usta kalemler ve alanında uzman isimler edebiyatseverlerle buluşacak.

Toplumun farklı kesimlerine yönelik kültür sanat faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi iş birliğiyle çok özel bir programa daha ev sahipliği yapacak. Türk Dil Kurumu öncülüğünde 30 ve 31 Ekim tarihlerinde “Yazılışının 950. Yılında Uluslararası Dîvânu Lugâti’t-Türk Sempozyumu” düzenlenecek. Sütçü İmam Üniversitesinde gerçekleştirilecek programda, usta kalemler ve alanında uzman isimler edebiyatseverlerle buluşacak. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 30 – 31 Ekim tarihlerinde Sütçü İmam Üniversitesinde gerçekleştirilecek sempozyuma, edebiyat ve tarihe ilgi duyan herkes davet edildi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

Büyükşehir’in uzman ekibinden Taraklı’da anaokulu öğrencilerine diş taraması

BÜYÜKŞEHİR MUHTARLARLA İRTİBATI KOPARMIYOR

Osmangazi Belediyesi Kitap Bağışı Kampanyası Başlattı