KÂĞITHANE’NİN MİLLET KIRAATHANELERİ GENÇLERE IŞIK TUTUYOR

Kâğıthane Belediyesi ilçede gençlere ve kitapseverlere yönelik önemli bir proje olan Millet Kıraathaneleri ile eğitime ve sosyal hayata katkı sunmaya devam ediyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in söz verdiği 53 proje arasında yer alan Millet Kıraathaneleri; Emniyetevleri, Hamidiye, Sultan Selim, Merkez ve Gültepe mahallelerinde faaliyete geçirildi. Kıraathaneler öğrencilere ders çalışma imkânı sunmanın yanı sıra araştırma yapma, kitap okuma ve sosyal etkinliklere katılma fırsatı da tanıyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin kıraathanelerin ilçede çok büyük ilgi gördüğünü ifade ederek; “Gençlerimiz burada hem ders çalışıyor hem de sosyal anlamda kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Bugüne kadar binlerce genç bu imkânlardan faydalandı. Gençlerimiz, sınavlarına en uygun ortamda hazırlanıyor ve kıraathanelerimizden aldıkları destekle başarıya ulaşıyorlar” dedi.

Millet Kıraathanelerinde; roman, eğitim, bilim, araştırma ve daha birçok alanda binlerce kitap bulunuyor. Ziyaretçiler ücretsiz internet hizmetinden yararlanırken aynı zamanda çay ve çorba ikramı ile dinlenme imkânı da bulabiliyor.

Kâğıthane Belediyesi Millet Kıraathaneleri projesi ile ilçedeki eğitim ve kültür faaliyetlerini desteklemeye devam ederken kıraathanelerin sayısını artırarak daha fazla vatandaşa ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul,Kağıthane Belediyesi

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Afyonkarahisar Kahveciler ve Çay Ocakları Emlakçılar ve İnternet Cafeler Esnaf Odası Başkanımız Yusuf Selçuk Yıldırım’a bir ziyarette bulundu.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Ekipleri Zehir Tacirlerine Ağır Darbe İndirdi!

ÜNLÜ YAZAR ŞERMİN YAŞAR ORDULULARLA BULUŞACAK

Karasu Kurudere Mahallesi Revizyon Nazım İmar Planı

GÜZ DÖNEMİ KURS BAŞVURULARI BAŞLIYOR

İzmir ve Lübliyana kuraklıkla mücadelede güçlerini birleştiriyor

Büyükşehir’den Serik’e 1.5 milyar TL’lik dev içme suyu yatırımı

‘’Cumhuriyet ve Atatürk” temalı resim yarışmamızın sonuçları açıklandı

Nazilli’nin lezzet üssü: TEPE KAFE YENİLENDİ

Mahabad Bulvarı'ndaki içme suyu deplase çalışması tamamlandı

Belediyemiz Teknik Personeli Tarafından Sağlık Tesislerinin Deprem Risk Analiz Raporları Hazırlıyor

Başkan Büyükgöz’den Öztürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Sinanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Gündoğdu ve Sinanpaşa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fikret Şükrü Şener’i ziyaret etti.

HALK SÜT PROJESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR

11. SİVAS KİTAP GÜNLERİ BAŞLADI…

Cumhuriyet coşkusu yeşil sahada

Mersin Büyükşehir’de Kent Kentli ile Yönetiliyor

BAŞKAN DİNÇER VE VALİ KUMBUZOĞLU, MUHTARLARLA BULUŞTU

Karabük Belediyesi ve KETEM İş Birliği ile Ücretsiz Kanser Taraması Devam Ediyor

Belediyemiz Zabıta Ekipleri Kantinleri Denetledi

ÇEŞME BELEDİYESİ İLE TÜM BEL-SEN ARASINDA TİS İMZALANDI

Eş Başkanlardan Diyarbakır Barosuna tebrik ziyareti

Pendik Cumhuriyet Kupası Kros Yarışları Tamamlandı

Uluslararası maratonda birincilik kürsüsü Ali Turan’ın

Genç Dostu Büyükşehir’den, ERÜ Evim Kampüs Festivali’nde Öğrencilere Yönelik Hizmet Tanıtımı

İLAN

Büyükşehir Belediyesi’nden işten çıkarılanlara yönelik açıklama

Sosyal Politikalar Ofisi Beğeni Toplamaya Devam Ediyor

Sıcak Çorba İkramı Vatandaşın İçini Isıttı

Başkanımız, Sayın Bakanımız Murat KURUM'u ziyaret etti.

Yükleniyor