KÂĞITHANE’NİN DOĞAL GÜZELLİKLERİ KORUMA ALTINDA

AK PARTİ 27.09.2024 10:17:09 0
KÂĞITHANE’NİN DOĞAL GÜZELLİKLERİ KORUMA ALTINDA

Kağıthane Belediyesi tarafından ilçenin en önemli dinlenme ve yeşil alanlarından biri olan Hasbahçe Mesire Alanı'ndaki gölet içerisinde kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kâğıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından göletin çevreye sağladığı doğal güzelliklerin korunması ve halk sağlığının güvence altına alınması amacıyla temizlik ve dezenfekte çalışmaları yürütülüyor.

Gölette biriken yabancı maddelerin temizlenmesi, suyun yeniden oksijen kazanması ve biyolojik dengenin korunmasına yönelik başlatılan çalışmalar belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde kısa sürede tamamlandı. Ekipler göletin dibinde biriken tortu ve çamuru profesyonel araç ve gereçlerle temizleyerek su kalitesinin artırılmasını sağladı. Ayrıca dezenfekte işlemleri de titizlikle yürütüldü.

Yapılan çalışmalar neticesinde Hasbahçe Mesire Alanı’ndaki gölet vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde vakit geçirebileceği bir ortam haline getirildi. Temizlik işlemlerinin ardından gölet suyu daha berrak ve temiz hale gelirken gölette yaşayan canlılar için de daha yaşanabilir bir ortam sağlanmış oldu.

Kâğıthane Belediyesi çevreye duyarlı çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ederken, ilçedeki yeşil alanların bakım ve onarımı konusundaki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor.


İstanbul,Kağıthane Belediyesi

HALİLİYE BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ÜCRETSİZ DİYETİSYEN HİZMETİ

KÂĞITHANE’NİN DOĞAL GÜZELLİKLERİ KORUMA ALTINDA

MERAM BEREKETLİ BİR SEZON DAHA YAŞIYOR

Genç ve Öğrenci Dostu Kayseri Büyükşehir Tüm İmkânları ile Gençlerin Yanında

“Ahilik, Toplumsal Dayanışmayı En Güzel Şekilde Yansıtan Hayat Felsefesidir”

Osmanlı mirası Taraklı’nın ulaşımı şimdi yepyeni yüzüyle: Turizm bölgesine cazibe kattı

Geleneksel Ahilik Haftası, Sandıklı’da Kültürel Bir Şölen Haline Dönüştü

Pendik 9. Kitap Fuarı

Çiftçiler Belediyemizin Desteklerinden Memnun

30.6°