KÂĞITHANE’DEKİ OTOPARKLARDA AKILLI SİSTEM DÖNEMİ BAŞLADI

AK PARTİ 24.09.2024 23:07:19 0
KÂĞITHANE’DEKİ OTOPARKLARDA AKILLI SİSTEM DÖNEMİ BAŞLADI

Kâğıthane Belediyesi ilçedeki otopark hizmetlerinde teknolojiye dayalı yeni bir döneme adım atarak vatandaşlara daha kolay ve pratik çözümler sunmaya başladı.

Kâğıthane Belediyesi tarafından ilçedeki otoparkların modernizasyonu kapsamında hem ödeme hem de güvenlik sistemleri dijitalleştirilerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Kâğıthane’de bulunan Belediye açık, Meydan Metro açık, Meydan Nikâh açık, Hürriyet kapalı ve Gültepe-Ortabayır-Telsizler kapalı otoparklarında, vatandaşların ödeme yaparken daha hızlı ve güvenli işlem yapabilmesi için otomatik ödeme makineleri aktif olarak çalışmaya başladı. Bu yeni sistem sayesinde kullanıcılar, geleneksel gişeler yerine modern ödeme makineleri üzerinden otopark ücreti ödeyebilecek.

Kâğıthane Belediyesi’nin Vadi Açık (DAP) ve Meydan Nikâh açık otoparklarında ise sürücülere, araçlarından inmeden kredi kartı ile ödeme yapabilme imkânı sunuluyor. Otopark çıkışlarına yerleştirilen kredi kartı ödeme cihazları sayesinde kullanıcılar otoparktan çıkarken araçlarından inmeden hızlı ve pratik bir şekilde ödeme yapabiliyor. Bu sistem özellikle vakit kaybetmeden işlemlerini halletmek isteyen sürücüler için büyük kolaylık sağlıyor.

İlçedeki tüm otoparklar Kâğıthane Belediyesi tarafından oluşturulan Uzaktan Kontrol Merkezi ile 7/24 denetleniyor. Bu merkez üzerinden otoparkların 24 saat boyunca güvenlik kameraları ile izlenmesi ve gözetim altında tutulması sağlanıyor. Ayrıca vatandaşların otoparklarda karşılaştığı herhangi bir sorunu çözmek için görüntülü ve sesli olarak çalışan intercom sistemleri de devreye sokuldu. Vatandaşlar bu sistem sayesinde yaşadıkları sorunları kolayca yetkililere iletebiliyor ve anında destek alabiliyor.


İstanbul,Kağıthane Belediyesi

GAZİANTEP, BM ZİRVESİ'NDE YEŞİL ENERJİ PROJELERİYLE ÖNE ÇIKIYOR!

YAMAÇ PARAŞÜTÜ FESTİVALİ DEVAM EDİYOR

KAYMEK’in Özel Güvenlik Personeline Yangın Eğitimi

Başkan Büyükkılıç, Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nda Dereceye Girenlere Ödüllerini Verdi

İnegöl Belediyesi Stajyerlerine Oryantasyon Eğitimi Verildi

BAŞKAN GENÇ SELDE YARALANAN TİSKİ ÇALIŞANINI ZİYARET ETTİ

Osmangazi’de ‘Hazan Mevsimi’ Konseri

BAŞKAN ŞAHİN, BÜYÜKELÇİ EŞLERİNİ KABUL ETTİ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL TASARLANAN OKULUMUZ, HAYIRLI OLSUN”

28.6°