KÂĞITHANE’DE SOKAKLAR TEMİZLİKLE NEFES ALIYOR

AK PARTİ 19.09.2024 23:19:45 0
KÂĞITHANE’DE SOKAKLAR TEMİZLİKLE NEFES ALIYOR

Kâğıthane Belediyesi çevre temizliğine yönelik yürüttüğü sokak yıkama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kâğıthane’deki vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kâğıthane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak ilçenin ana arterleri, ara sokakları, meydanları ve pazar yerlerinde sokak yıkama çalışmaları gerçekleştiriyor. Erken saatlerde başlayan çalışmalar, trafik yoğunluğu yaşanmadan tamamlanarak, günlük yaşamın akışını etkilemeden ilerliyor.

Sokak yıkamaları esnasında, su tankerleri ve özel basınçlı yıkama araçları kullanılıyor. Bu araçlar sayesinde sokak aralarındaki en ince kirler bile temizleniyor, yollarda birikmiş olan çamur ve tozlar etkin bir şekilde ortadan kaldırılıyor.

Belediye yetkilileri, temizlik çalışmalarında özellikle sokak aralarına ve kaldırımlara dikkat ettiklerini, çöp toplama hizmeti ile birlikte yıkama işlemlerinin de kesintisiz devam ettiğini ifade ediyor.

Sonbahar ve kış aylarına girerken, Kâğıthane Belediyesi sokak yıkama çalışmalarının yanı sıra yağışlara karşı da hazırlıklarını sürdürüyor. Sokak yıkamaları sırasında rögarların temizlenmesine de özen gösteriliyor. Özellikle yağışlı havalarda su baskınlarını engellemek amacıyla, tıkanmış rögarlar ve drenaj sistemleri düzenli olarak temizleniyor. Bu çalışmalar, yağışın yoğun olduğu dönemlerde su birikintilerini ve olası taşkınları minimum seviyeye indirmek için büyük önem taşıyor.

Kâğıthane genelinde birçok noktada bulunan rögarlar, belediye ekipleri tarafından sık aralıklarla kontrol ediliyor ve temizlik işlemleri düzenli olarak yapılıyor.


İstanbul,Kağıthane Belediyesi

21. ULUSLARARASI KONYA MİSTİK MÜZİK FESTİVALİ KAPILARINI AÇIYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER GAZİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

EFSANE BAŞKAN ŞAMİL EKİNCİ’YE SON GÖREV

SİNEK VE HAŞERELERE KARŞI KÂĞITHANE’DE TAM ZAMANLI MÜCADELE

Başkan Mehmet Kuş Muhtarlar ve Vatandaşları Ağırladı

Başkan Doğan, Bakan Uraloğlu’nu belediyede ağırladı

Yeşilyurt’ta Avrupa Hareketlilik Haftası Dolu Dolu Geçecek

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “ÖNCÜ PROJE TÜRKİYEYE MODEL OLDU”

ADANA-KONYA BAĞLANTI YOLU PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

24.1°