AK PARTİ 8.10.2024 23:06:40 0
KÂĞITHANE’DE “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE” SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Kâğıthane Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında kadın personeline yönelik farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenledi.

Kâğıthane Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleşen seminerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli uzman polis memuru tarafından sunum yapıldı.

Seminerde uyuşturucu maddeler, bu maddelerin bireyler ve toplum üzerindeki etkileri, bağımlılık süreci, bağımlı kişilerin davranış biçimleri, bağımlılıkla mücadele yöntemleri ve çözüm yolları gibi konular ele alındı. Ayrıca bağımlılık sorununa karşı alınabilecek önlemler ile toplumsal duyarlılığın artırılması yönünde katılımcılara önemli bilgiler verildi.

Seminerin sonunda uyuşturucu ile mücadelede teknolojinin de kullanılması gerektiği vurgulanarak İçişleri Bakanlığı tarafından geliştirilen UYUMA uygulaması tanıtıldı. Katılımcılar bu uygulamanın topluma sunduğu avantajlar hakkında bilgilendirildi ve uygulamanın aktif şekilde kullanılması teşvik edildi.

İstanbul,Kağıthane Belediyesi

Osmangazi Belediyesi Meme Kanserine Dikkat Çekti

Başkan Doğan’dan meslek liseleri ve yatırım vurgusu!

İnegöl Belediyesi Personeline Prostat Kanseri Eğitimi Verildi

Patnos'ta Zahide Şahin Sağlık Ocağı'nın Temeli Atıldı

Büyükşehir’in orkestrası neşeyi bu kez Serdivan’a taşıdı

GAZİ YARI MARATONU İÇİN BAŞVURULAR 14 EKİM’DE BAŞLIYOR