KÂĞITHANE YENİ MİLLET BAHÇESİ’NE KAVUŞUYOR

AK PARTİ 8.05.2024 19:07:20 0
KÂĞITHANE YENİ MİLLET BAHÇESİ’NE KAVUŞUYOR

Hamidiye Mahallesi’ne 65.000 m² alan üzerine kurulan ve yapımı büyük oranda tamamlanan Millet Bahçesi sosyal donatı alanları ve doğal yapısıyla bölgenin yeni cazibe merkezi olacak.

Kâğıthane Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğiyle yapılan Millet Bahçesi’nin içerisinde; yürüyüş yolları, spor etkinlik alanları, çocuk oyun alanları, ibadethane, kütüphane, kır kahvesi, büfeler ve yeşil alanlar yer alıyor.

Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin; “ Kâğıthane Belediyesi olarak, TOKİ işbirliğiyle ilçemizin kimliğine yaraşır biçimde Millet Bahçesi inşa ederek yeşile ve geleceğe yatırım yapıyoruz. İlçemizin tanıtımına ve gelişimine büyük katkı sunacak proje Kâğıthanelilerin ve hatta tüm İstanbulluların yeni buluşma noktası olacak. Millet Bahçemizi çok yakın bir zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

İstanbul,Kağıthane Belediyesi

MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKU İLE KUTLANDI

Başkan Mehmet Kuş: Dört Kompleksimizin Açılışını Birlikte Yapacağız