KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN YENİ DOĞAN BEBEKLERE ÖZEL HEDİYELER

AK PARTİ 2.10.2024 09:19:26 0
KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN YENİ DOĞAN BEBEKLERE ÖZEL HEDİYELER

Kâğıthane Belediyesi yeni doğan bebekler için hazırladığı hediye paketleri ile ailelere anlamlı bir destek sunuyor.

Kâğıthane Belediyesi yeni doğan bebekler için sunduğu hediyelerle ailelere destek olmaya devam ediyor.  Kâğıthane’de ikamet eden 0-6 ay grubundaki bebeklerin aileleri evlerinde ziyaret edilerek içerisinde yeni doğan bebeklerin temel ihtiyaç malzemelerinin olduğu çantalar hediye ediliyor.

Kâğıthane Belediyesi’nin hazırladığı bu özel paket ailelerin bebeklerinin doğumu sonrası ihtiyaç duyabilecekleri temel malzemelerden oluşuyor. Paket içeriğinde; ateş ölçer, bebek şampuanı, ıslak mendil, suluk, pişik kremi ve müslin bez gibi önemli eşyalar bulunuyor.

Kâğıthane’de ikamet eden ve bebekleri dünyaya gelen aileler 444 23 00 numaralı çağrı merkezini arayarak paket talebinde bulunabiliyor. Başvuru esnasında bebeklerinin T.C. kimlik numarasını vermeleri yeterli oluyor.

Yeni doğan bebek paketi hem bebeklerin sağlıklı bir başlangıç yapmasını desteklerken hem de ailelere maddi açıdan katkı sağlıyor.

İstanbul,Kağıthane Belediyesi

Osmangazi’de Açık Havada Konser Keyfi

Ahilik Haftası

Büyükşehir’den uçurum kenarına çelik bariyerli önlem

Başkan Görgel, “Gençlerimizin Daima Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

AKSARAY BELEDİYESİ'NDEN ÖNEMLİ UYARI! SAĞANAK YAĞIŞ VE FIRTINA BEKLENİYOR!

BAŞKAN KAVUŞ; “ÖZEL BİREYLERİMİZ İÇİN İKİ AYRI PROJEYİ DAHA HAYATA GEÇİRİYORUZ”

TOKİ ARSALARI, 25 İLDE SATIŞA ÇIKIYOR

Bağcılar'da okuma yarışmalarında başarılı olan öğrenciler bisikletle ödüllendirildi

BAŞKAN ALTAY: “ÜLKEMİZİN VE DÜNYANIN SİZE İHTİYACI VAR”