KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN HER YAŞA HİTAP EDEN PARKLAR

AK PARTİ 3.07.2024 19:47:05 0
KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN HER YAŞA HİTAP EDEN PARKLAR

Kâğıthane’de bulunan parklar yaz aylarının da gelmesiyle her yaştan vatandaşın uğrak noktası oluyor.

Kâğıthane Belediyesi tarafından yapılan parklarda; yeşil alanlar, çocuk oyun grupları, futbol ve basketbol sahaları, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları ile sosyalleşen vatandaşlar şehir stresinden uzak, keyifli vakit geçiriyorlar.

Kâğıthane Belediyesi bugüne kadar; Havuzlar Parkı, Ferman Sokak Parkı,  Halay Sokak Parkı, Meydan Botanik Bahçesi, Yahya Kemal Su Parkı, Sultan Selim Karakol Parkı, Hürriyet Parkı, Emniyetevler Bosna Hersek Meydanı Muhtar Zeki Uzun Parkı ve Çağlayan Yavuz Selim Parkı'nı hizmete açtı. Her bir park, ilçe sakinlerinin dinlenme ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir rol oynuyor.

Aynı zamanda Yeşilvadi'nin 3. etabının tamamlanmasıyla Kâğıthane’deki yeşil alanlara bir yenisi daha eklendi. Yeşilvadi içerisinde; çocuk oyun grupları, futbol ve basketbol sahaları, bisiklet ve yürüyüş yolu, binlerce ağaç ve bitki türü, yeşil alanlar, çocuk bahçeleri, spor ve dinlenme alanları, yaya köprüsü ve evcil hayvanlar için pati parkını barındırıyor.

İstanbul,Kağıthane Belediyesi

SGM’ler ‘engelsiz yüreklerin’ hayata bakışını değiştiriyor: “Kızım burada sosyalleşti, hayatı değişti”

Büyükşehir’den o güzergâh için önemli hafta sonu uyarısı

“Şehir Kütüphanesi ve Kongre Merkezi için süreç resmen başlıyor”