KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL EL YAPIMI KÂĞIT DENEYİMİ

AK PARTİ 13.10.2024 16:47:38 0
KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ÖZEL EL YAPIMI KÂĞIT DENEYİMİ

Kâğıthane Belediyesi bünyesinde düzenlenen El Yapımı Kâğıt Atölyesi çocuklara el yapımı kâğıtçılığı deneyimleme fırsatı sunuyor.

El Yapımı Kâğıt Atölyesinde çocuklar geri dönüşüm malzemeleri kullanarak doğaya zarar vermeyen ve yaratıcı yollarla kâğıt üretimini öğreniyor. Pamuk, ipek, keten gibi doğal malzemeler, yumurta kolileri, gazete kâğıtları ve mısır dalları gibi çeşitli atıklar kâğıt üretiminde değerlendiriliyor.

El Yapımı Kâğıt Atölyesi’ne gelen çocuklar sadece üretim sürecini görmekle kalmıyor aynı zamanda kendi ürettikleri kâğıtları kullanma fırsatını da elde ediyor. Ayrıca atölyeye kendi getirdikleri atık kâğıt ve selüloz içerikli malzemelerle el yapımı kâğıda dönüştürme imkânı buluyorlar.

Kâğıt Atölyesi çocuklara el yapımı kâğıtçılığı öğretmekle kalmıyor aynı zamanda onlara geri dönüşümün ve sürdürülebilirliğin önemini anlatıyor. Çocuklar bu atölyede kâğıdın değerine ve geçmişine dair bir yolculuğa çıkarken çevre bilinci kazanıyor.

İstanbul,Kağıthane Belediyesi

Başkan Büyükkılıç’tan Talas Belediye Başkanı Yalçın’a Ziyaret

HALİLİYE’DE ÜSTYAPI ATAĞI İLE SOKAKLAR ONARILIYOR

Adapazarı 2025 Bütçesi 1 Milyar 800 Milyon TL