AK PARTİ 25.09.2024 08:52:44 0
KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE BAKIM VE YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kâğıthane Belediyesi, ilçedeki çevre düzenleme ve bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak belediye ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında çim biçme ve çevre temizliği çalışmaları gerçekleştirerek yeşil alanların korunmasını sağladı.

Kâğıthane Belediyesi, vatandaşların doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri alanları artırmak ve mevcut yeşil alanları korumak amacıyla ilçenin birçok bölgesinde çim biçme ve yeşillendirme çalışmalarını hızlandırdı. Belediye ekiplerinin, özellikle parklar, açık alanlar ve yol kenarlarında gerçekleştirdiği bu düzenli çalışmalar, hem çevre temizliğine katkı sağlıyor hem de ilçenin estetik görünümünü güçlendiriyor.

Belediye yetkilileri, çim biçme çalışmalarının yanı sıra yeşil alanların daha verimli kullanılabilmesi için çeşitli düzenlemeler yaptıklarını belirtti. Bununla birlikte, vatandaşların daha temiz ve bakımlı bir çevrede yaşamlarını sürdürebilmeleri adına bu tür bakım çalışmalarının düzenli olarak devam edeceği ifade edildi.

İstanbul,Kağıthane Belediyesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu Sandıklı’yı Ziyaret Etti

GASTROANTEP FESTİVALİ DOLU DOLU GEÇİYOR

Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz Bayrak Töreninde