Tarih: 29.09.2024 15:39

Kadınlara Yönelik Sağlık Eğitimi Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası işbirliğinde kadınlara yönelik sağlık eğitimleri devam ediyor.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, kadınlara yönelik başlatılan hijyen ve sağlık eğitimi, merkez Artuklu ilçesi Arpatepe Mahallesi'nde devam etti.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile SES'e bağlı kadın eğitmenler tarafından aile planlaması, kendi kendine meme muayenesi ve rahim ağzı kanseri taraması gibi konularda eğitim verildi. Daha sonra kadınlara hijyen kitleri hediye edildi.

Eğitim sırasında çocuklara yönelik yüz boyama etkinliği düzenlenerek, çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı.

Mardin,Mardin Belediyesi

Orjinal Habere Git