KADINLARA FAİZSİZ KREDİ İMKANI: İZGİM’DEN MİKROKREDİ DESTEĞİ

KADINLARA FAİZSİZ KREDİ İMKANI:  İZGİM’DEN MİKROKREDİ DESTEĞİ

KADINLARA FAİZSİZ KREDİ İMKANI: İZGİM’DEN MİKROKREDİ DESTEĞİ

Kadın girişimcilere yönelik hizmetler yapan ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı alanlarından biri olan Mikrokredi’nin İzmit Şubesi, İZGİM’de faaliyet gösteriyor

İzmit Belediyesi tarafından kadınlara yönelik olarak kurulan İZGİM, faaliyetlerine devam ediyor. Her koşulda kadınlara yönelik olarak çalışan İZGİM’de Mikrokredi’nin İzmit Şubesi de hayata geçirildi. Mikrokredi Şubesi sayesinde iş kurmak ya da işini geliştirmek isteyen kadınlara 5 bin ile 15 bin arasında arasında geri ödenmek üzere faizsiz şekilde kredi imkânı sağlıyor.

Kadınlar Kredi İmkanına Sahip

Kendi işini kurmak ya da işini geliştirmek isteyen 5 kadın bir araya gelerek bu krediye başvurma imkanına sahipler. Dar gelirli kadınların kendi kendilerine gelir getirici faaliyetlerde bulunmasına olanak sağlayan Mikrokredi’den faydalanmak isteyenlerin kredileri 3 günlük bir eğitim sonunda teminat ve kefalet gerektirmeden veriliyor.

İzmit’te 200 Girişimci Kadın

Mikrokredi alan kadınların kredi tahsilatları için Mikrokredi şubesi saha görevlileri bizzat ziyaretlerde bulunarak bilgilendirmelerde bulunuyorlar. Mikrokredi sayesinde son iki yılda İzmit’te 200 mikro girişimci kadına toplamda 930.000 bin lira kredi verilerek kadının iş gücüne katılımına ve hane gelirine katkı sunmasına destek olundu.

Başvuru Adres Ve Numarası Şu Şekilde;

Mikrokredinin imkanlarından faydalanmak isteyen kadın girişimciler, İZGİM’e giderek başvurularını yapabilirler. Başvuruda bulunmak isteyen kadınlar 0531 773 25 14 numaralı telefondan ya da Mehmet Ali Paşa Adnan Menderes Bulvarı No:59 adresinden müracaatlarını yapabilirler.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

EŞ BAŞKAN TUBA SAYILĞAN'DAN İNŞAATI DEVAM EDEN KADIN TAZİYE EVİ'NE ZİYARET.

BAŞKAN ATAÇ: "TÜRKİYE'DE EN İYİ İŞ YAPAN BELEDİYELERDEN BİR TANESİYİZ"

Balkan Panayırı coşkusu Nilüfer’i sardı

Siirt Belediyesi’nden Kadınlara Dikiş Nakış Kursu

23. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları: Şiir tutkunlarının beklediği gün geliyor