KADIN MECLİSİ KOROSU’NDAN “ANNELERE TÜRKÜLER” TEMALI KONSER

CHP 8.05.2024 12:55:29 0
KADIN MECLİSİ KOROSU’NDAN “ANNELERE TÜRKÜLER” TEMALI KONSER

Kırşehir Kent Konseyi ve Kırşehir Belediyesi işbirliği ile hazırlanan Kadın Meclisi Korosu Konseri 9 Mayıs 2024 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 20:00’da gerçekleştirilecek.

 

            Koro Şefliğini Yeliz Baş’ın yapacağı, “Annelere Türküler” temalı Kent Konseyi Kadın Meclisi Korosu Konserine davette bulunan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

            “Hayatı bizler için anlamlı kılan Annelerimiz, her şeyin en güzelini hak etmektedirler.

Bildiğiniz üzere 12 Mayıs Pazar günü de Anneler Günü’nü kutlayacağız. Ama unutulmamalıdır ki Annelerimizi bir tek günle anmak yerine onlara olan sevgi ve saygımızı da her gün göstermeliyiz. Bu düşünceden hareketle böylesine anlamlı bir programda bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşayacağız.

 

            Biz Kırşehir Belediyesi olarak, kültür sanat alanında yapmış olduğumuz faaliyetlerle çağdaş bir kentin belleğinde ve kültür dokusunda olumlu gelişmelerin yaşanmasına katkı sunmaya devam ediyoruz. Yapılan çalışmaların ve programların içerisinde kadınların yer alması ve kadın emeğinin bulunması ise o işleri daha da anlamlı kılıyor.

 

 Müziğin Başkenti Kırşehir’de, Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na müzik alanında dahil olmasıyla birlikte, üzerlerimize düşen sorumluluk bilinciyle bu tür programlara sizlerden de destek alarak katkı sunmaya bundan sonra da devam edeceğiz.

 Böylesine anlamlı bir günde, geceye renk katacakları için Kent Konseyi Kadın Meclisi Korosu katılımcılarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, tüm Annelerimizin “Anneler Günü”nü şimdiden kutluyorum.

 


Kırşehir,Kırşehir Belediyesi

​Başkan Tugay: “İzmir ve Samsun kadersel olarak bağlı iki şehir”

YUNUSEMRE'DE PEDALLAR 19 MAYIS İÇİN ÇEVRİLDİ

Başkan Kaya, Kent Lokantası’nı inceledi

Büyükşehir Halk Oyunları ‘Asrın Zaferi’ ile göz doldurdu

BAŞKAN KÖSE 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILDI

ATATÜRK’ÜN MAKAM ARACI BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE SERGİLENDİ

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL GENÇLERLE BULUŞTU

ŞEHRİMİZDE 19 MAYIS COŞKUSU BAŞLADI

26.3°