İZMİT YAZ AKŞAMLARI SEZEN AKSU ŞARKILARIYLA RENKLENDİ

CHP 26.07.2024 20:23:46 0
İZMİT YAZ AKŞAMLARI SEZEN AKSU ŞARKILARIYLA RENKLENDİ

İzmit Belediyesi, İzmit’te Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında Yahya Kaptan Mahallesi’nde düzenlediği Sezen Aksu şarkıları konseriyle keyifli bir geceye imza attı

İzmit Belediyesi, İzmit’te Yaz Akşamları etkinlikleriyle vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kent Orkestrası, Sezen Aksu’nun sevilen şarkılarıyla dolu bir konserle sahne aldı. Yahya Kaptan Mahalle Muhtarlığı önünde gerçekleşen konsere İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş, Meclis Üyeleri Erdem Arcan ve Vildan Bacıoğlu Taşkan, Mahalle Muhtarı Nermin Şenses katıldı.

Nostaljik Bir Akşam

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden Sezen Aksu’nun şarkılarını seslendirerek nostaljik bir akşam yaşattı. Mahalle sakinleri birbirinden güzel şarkıları hep bir ağızdan söyledi.  İzmit Yaz Akşamları, kentin farklı noktalarında vatandaşları bir araya getirmeye devam edecek.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

“Narin ve Tüm Çocuklar için Bir Fidan…”

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN BASIN AÇIKLAMASIDIR

Kepez Belediyesi burs başvurularında son gün: 20 Eylül