İZMİT BELEDİYESİNİN ÜNİVERSİTE ADAYLARI İÇİN ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK DESTEĞİ DEVAM EDİYOR

CHP 26.07.2024 20:14:22 0

İzmit Belediyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi iş birliğinde, üniversite tercihi yapacak öğrenciler için İzmit Belediyesi önünde verilen ücretsiz danışmanlık hizmeti devam ediyor

İzmit Belediyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nın açıklanmasının ardından öğrencilere verdiği ücretsiz tercih hizmetine devam ediyor. Belsa B Blok önünde kurulan danışma ve rehberlik standında görev alan uzman rehberler, üniversite adaylarına tercihlerini en doğru şekilde yapabilmeleri için yardımcı oluyor.

2 Ağustos’a Kadar Devam Edecek

Konuyla ilgili açıklama yapan İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Aytaç Bayraktar, “Üniversite tercih günlerine herkesi bekliyoruz. Danışma merkezimiz ücretsizdir. 2 Ağustos’a kadar buradayız. 09.00-17.00 saatleri arasında gerekli bilgileri hocalarımızdan alabilirler dedi” Psikolojik Danışman Berna Uzun Soyer ise, “Tüm üniversite ve tüm bölümlerle ilgili üniversite adaylarına ve ailelerine yardımcı oluyoruz. Danışmanlık almak isteyen tüm öğrencileri ve aileleri buraya bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Anılara Yolculuk Konseri

Başkan Şadi Özdemir 2 aylık çalışmaları Meclis’te anlattı

KARİKATÜR ATÖLYELERİNE KAYITLAR BAŞLIYOR