İZMİT BELEDİYESİNİN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL DÜZENLEDİĞİ KADINLAR MATİNESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

CHP 10.05.2024 13:23:09 0

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Anneler Günü’ne özel ücretsiz olarak düzenlenen kadınlar matinesi yoğun ilgi gördü

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü kadınları birbirinden güzel etkinliklerle bir araya getirerek kentte kadın dayanışmasını güçlendirmeye devam ediyor.  Bu kapsamda 12 Mayıs Anneler Günü’ne özel Tanyeli Düğün Salonunda kadınlar matinesi düzenlendi. Kadınlar Matinesine İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Ayşe Fatmagül Terzi ve Neslihan Çakır, şehit ve gazi yakınları, dernekler ve muhtarlar katılım sağladı. Kadınlar Matinesi İzmitli kadınlar tarafından büyük ilgi gördü.

Prens Baha, Başkan Hürriyet’e Teşekkür Etti

Kadınlar Matinesinde sanatçı Prens Baha sahne aldı. İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Ayşe Fatmagül Terzi ve Neslihan Çakır Prens Baha’ya hediye takdim etti. Baha, organizasyonu düzenleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve ekibine teşekkür etti. Sanatçı Prens Baha’nın hareketli parçaları ile kadınlar gönüllerince eğlenerek unutulmaz bir gün geçirdi.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

MODERN HAYVAN PAZARI’NDA KURBALIK HAYVAN SATIŞI 27 MAYIS’TA BAŞLIYOR

İZMİT BELEDİYESPOR YÜZME KULÜBÜ GELİŞİM LİGİ’NDEN BAŞARIYLA DÖNDÜ

İZMİT BELEDİYE MECLİS BAŞKANVEKİLİ CENGİZ ÖZCAN ŞEYH EDEBALİ CAMİİ’NDE CEMAATLE BULUŞTU