İZMİT BELEDİYESİNDEN TÜYSÜZLER’E GÜVENLİ ALAN

CHP 8.10.2024 01:08:22 0
İZMİT BELEDİYESİNDEN TÜYSÜZLER’E GÜVENLİ ALAN

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tüysüzler Mahallesi’nde vatandaşların talebi üzerine gerçekleştirdiği istinat duvarı çalışmasıyla bölgedeki mağduriyeti giderdi

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara güvenli ve konforlu alanlar oluşturmak adına kentin dört bir noktasında çalışmalar yürütüyor. Ekipler son olarak Tüysüzler Mahallesi’nde vatandaşların mağduriyetini giderdi.

Güvenli Ve Konforlu

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tüysüzler Mahallesi Murat Çobanoğlu Sokak’ta 80 metre uzunluğunda ve 2 metre genişliğinde istinat duvarı yapımı gerçekleştirdi. 150 metreküp taş kullanılan alan çok daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Kuş Gözlemi Gerçekleşti

İZMİT BELEDİYESİNDEN OKULLARDA 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

DÜNYANIN EN ÖNEMLİ PAZARLARINDAN BİRİ TARSUS BELEDİYESİ İLE KURULUYOR