İZMİT BELEDİYESİNDEN KERTİL TEKKE MEYDANI’NDA HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

CHP 6.05.2024 19:17:35 0
İZMİT BELEDİYESİNDEN KERTİL TEKKE MEYDANI’NDA HIDIRELLEZ ETKİNLİĞİ

İzmit Belediyesi, her yıl büyük bir coşkuyla kentin dört bir yanında kutladığı Hıdırellez’i bu yıl Kertil Mekke Meydanı’nda gerçekleştireceği etkinliklerle taçlandıracak

İzmit Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Hıdırellez’i kentin birçok noktasında büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. 5-6-7 Mayıs tarihlerinde köylerde gerçekleştirilecek olan Hıdırellez Şenliklerinin yanı sıra kent merkezinde de Hıdırellez coşkusu yaşanacak.

5 Mayıs Pazar Günü

Baharın müjdecisi Hıdırellez sebebiyle 5 Mayıs Pazar günü saat 18.00’de Kertil Tekke Meydan’ında etkinlikler düzenlenecek. İzmit Belediye Bandosu, Makendosnka Müzik Grubu ve Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu gösterilerinin yanı sıra Hıdırellez ateşi ile bölge sakinlerine keyifli bir akşam sunulacak. Baharın gelişini kutlamak isteyen tüm İzmitliler Hıdırellez etkinliğine davetli.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

İleri Dönüşüm Projesi: Seramik Mozaik Yüzey Kaplama Projesi'nin Üçüncü Çalıştayı Başlıyor

ANKARA BÜYÜKŞEHİR TOPLUM SAĞLIĞINI ÖNCELEMEYE DEVAM EDİYOR: MAMAK’A GENÇLİK, ÇOCUK VE AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

DOĞASEVERLER ÇAMLICA’DA BULUŞTU