İZMİT BELEDİYESİNDEN KALDIRIM İŞGALİ YAPAN SPOTÇULARA MÜHÜRLEME UYARISI

CHP 3.07.2024 20:03:20 0
İZMİT BELEDİYESİNDEN KALDIRIM İŞGALİ YAPAN SPOTÇULARA MÜHÜRLEME UYARISI

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara yasal cezalar keserken, kurallara uymayan spotçulara yönelik mühürleme uygulaması başlatıyor

İzmit Belediyesi, Turan Güneş Caddesi’nde kaldırımları işgal eden spotçulara karşı yasal önlemler almaya devam ediyor. Yapılan denetimler sonucunda, kaldırımları işgal eden işletmelere Belediye encümeni tarafindan yasal cezaları kesildi. Ancak, kurallara uymayan spotçular için İzmit Belediyesi daha sıkı tedbirler alacak.

Kurallara Uymayan Dükkanlar Mühürlenecek

Belediye, kaldırımları kullanılamaz hale getiren işletmelere yönelik kontrolleri sıklaştıracak ve kurallara uymayan işletmeleri mühürleyecek. İzmit Belediyesi özellikle engelli vatandaşlar, yaşlılar ve çocuklu ailelerin mağduriyet yaşamaması için  kurallara uyma konusunda esnafı uyardı.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem tamamlandı

ODUNPAZARI’NDAN GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLİĞİ VE HASTALIKLARI EĞİTİMİ

BAŞARILI SPORCULAR MECLİSİN KONUĞU OLDU