CHP 9.10.2024 01:19:06 0
İZMİT BELEDİYESİNDEN CUMHURİYET BAYRAMI TEMALI ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR

İzmit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü yarışmalar düzenliyor

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü yarışmalar düzenliyor. Yarışmalar, genç nesillerin Cumhuriyet’in değerlerine olan bağlılıklarını pekiştirmek ve sanatsal yeteneklerini sergilemeleri için önemli bir fırsat sunuyor.

Cumhuriyet Teması

Her yaş grubuna özel olarak belirlenen kategorilerde öğrenciler, Cumhuriyet Bayramı teması etrafında eserler ortaya koyacaklar. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergileyerek birbirinden değerli ödüller kazanma şansı yakalayacak.

Başvuru Ve Detaylı Bilgi

Başvurular, Belsa Plaza B Blok 7. kat, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü adresine yapılacak olup, son başvuru tarihi 14 Ekim 2024 saat 17.30 olarak belirlendi. Yarışmaya katılmak isteyenler detaylı bilgi için 0262 318 00 00 numaralı telefonun 4707 dahili hattından iletişime geçebilirler.

Yarışma Kategorileri:

İlkokul Grubu: Resim yarışması

Ortaokul Grubu: Şiir yarışması

Lise Grubu: Afiş tasarımı yarışması

Kocaeli,İzmit Belediyesi

ODUNPAZARI’NA YENİ KREŞ

BAŞKAN ÜNLÜCE, KADIN MECLİS ÜYELERİYLE HAN İLÇESİNDE

EKİM AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

Vali Abdulaziz Aydın’dan Belediye Başkanı Özcan’a ziyaret

BAŞARI SİZDEN, DESTEK BİZDEN!

TARIM ARAZİLERİNDEKİ KAÇAK YAPILAR YIKILIYOR

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, AMATÖR SPOR HAFTASI PROGRAMINA KATILDI