İZMİT BELEDİYESİNDEN AKMEŞE CUMHURİYET MAHALLESİNE PARKE YOL

CHP 14.09.2024 22:49:41 0
İZMİT BELEDİYESİNDEN AKMEŞE CUMHURİYET MAHALLESİNE PARKE YOL

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Akmeşe Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirdiği parke yol çalışmasıyla bölgenin yaya ve araç ulaşımını kolaylaştıracak

İzmit Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de bu çalışmalar kapsamında son olarak Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi 5104 numaralı sokakta parke çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmalar Sürecek

100 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki yolda parke döşeme işi kısa süre içerisinde tamamlandı. Ekipler ayrıca 400 metrekarelik alanda da tamir ve 100 metre uzunluğunda da bordür çalışması gerçekleştirdi. Bölge halkı gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÜCRETSİZ SANAT EĞİTİMLERİMİZİ BAŞLATIYORUZ

Gebeliği Önleyici Yöntemler Semineri

BAŞKAN KARA’DAN ESNAFA DESTEK