Tarih: 12.10.2024 18:08

İZMİT BELEDİYESİNDEN 2. YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ÇALIŞTAYI

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi, eşitlikçi ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla hazırlayacağı Yerel Eşitlik Eylem Planı için 10 Ekim’de Sivil Toplum Kuruluşları Çalıştayı düzenleyecek

İzmit Belediyesi, toplumsal eşitlik ve kapsayıcılığı merkeze alan 2 yıllık hedeflerini belirleyecek olan Yerel Eşitlik Eylem Planı için önemli bir adım daha atıyor. 10 Ekim 2024 Perşembe günü Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek çalıştayda, İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimci Dr. Ayşe Kaşıkırık moderatörlük yapacak. Çalıştay, İzmit Belediyesinin eşitlikçi ve katılımcı yönetim anlayışını güçlendirme amacı taşıyor.

Kamu Kurumları, Stk’lar Ve Sendikalar

Bu çalıştay, İzmit Belediyesinin 20 Ağustos’ta düzenlediği Muhtarlar Çalıştayı’ndan sonra gerçekleştirilen ikinci organizasyon olacak. Çalıştaya Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Sendikalar katılım sağlayacak

Odak Grup Görüşmeleri 11 Ekim’de Yapılacak

Sürecin devamında, 11 Ekim Cuma günü Leyla Atakan Toplantı Salonu’nda ilgili kuruluşlarla odak grup görüşmeleri gerçekleştirilecek. Bu görüşmeler, planın etkin ve kapsayıcı bir şekilde oluşturulması adına önem taşıyor.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Orjinal Habere Git