İZMİT BELEDİYESİ, YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI SAHA ÇALIŞMALARINA START VERDİ

CHP 18.10.2024 11:44:19 0
İZMİT BELEDİYESİ, YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI  SAHA ÇALIŞMALARINA START VERDİ

İzmit Belediyesi, kadınların yerel hizmetlerden eşit bir şekilde yararlanmasını sağlamak ve kadınların yaşadıkları sorunları tespit etmek amacıyla mahallelerde kapsamlı bir anket çalışması başlattı

İzmit Belediyesinin eşitlikçi ve kapsayıcılık bakış açısı ile hazırlayacağı 2 yıllık hedefleri ortaya koyacağı Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında saha çalışmaları başladı. Bu kapsamda kadınların yerel hizmetlerden eşit bir şekilde yararlanmasını sağlamak ve kadınların yaşadıkları sorunları tespit etmek amacıyla mahallelerde kapsamlı anket çalışması başlattı.

Kadınlarla Yüz Yüze Görüşmeler

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması ve kadın statüsünün güçlenmesi amacıyla yürütülen çalışma kapsamında Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Çınar Ekibi, saha çalışmalarına başladı. Kadınlara yüz yüze sorular yönelten ekipler; kadınların iş hayatına katılım durumu, sosyal yardımlardan faydalanma, şiddetle karşılaşıp karşılaşmadıkları ve böyle durumlarda hangi kurumlardan yardım alabildikleri gibi konularda bilgi topluyorlar.

 

 


Kocaeli,İzmit Belediyesi

SANAT AKADEMİSİ TİYATRO BÖLÜMÜ YENİ DÖNEM BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Ekolojik Köy Küçük Misafirlerini Ağırladı

Kepez’de yenilenen park sayısı 45 oldu

Alanya’da Bayırkozağacı, Güzelbağ ve Katı Atık Tesisi yolu asfaltlandı

Büyükşehir Belediyesi Akseki’ye kız öğrenci yurdu açtı

İzmir'de gençlerin “deneyim yolculuğu başladı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Mehmet Ali Erbeği ve yönetim kurulu tarafından Kemer/Antalya’da düzenlenen Başkanlar Kurulu Toplantısına katıldı.

KÜTAHYALI SPORCULARIMIZ ŞEHRİMİZE MADALYALARLA DÖNDÜ

Çanakkale Sivil Katılım Stratejisi ve Eylem Planı Lansmanı Gerçekleştirildi

16.3°