CHP 29.09.2024 01:11:11 0
İZMİT BELEDİYESİ YENİŞEHİR’E KONFORLU YOLLAR KAZANDIRDI

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalar ile yolları daha güvenli ve konforlu hale getiriyor

İzmit Belediyesi, kentin dört bir yanında yol bakım ve yenileme çalışmalarıyla vatandaşlara güvenli, konforlu ve modern yollar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Yenişehir Mahallesi Güneyli, Vefa, Yeşil, Atakan ve Manolyalı Sokak’ta zamanla bozulan yollarda asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Toplamda 600 ton asfalt kullanarak bölgeyi ulaşıma elverişli hale getiren ekipler, diğer mahallelerde de çalışmalarına devam edecek.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ YENİŞEHİR’E KONFORLU YOLLAR KAZANDIRDI

İZMİT BELEDİYESİ ÇÖZÜM ODAKLI MAHALLE ZİYARETLERİNE AYAZMA MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

İZMİT BELEDİYESİ KENT ORKESTRASININ KLASİK MÜZİK KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI