CHP 29.09.2024 16:07:38 0
İZMİT BELEDİYESİ, VEFATININ 14. YILINDA HASAN SERT’İ UNUTMADI

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Kocaelili milli sporcu şampiyon bisikletçi Hasan Sert’i vefatının 14. yılında unutmadı

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Türk bisiklet tarihinin önemli sporcularından Hasan Sert’in vefatının 14. Yılı dolasıyla anma programı düzenledi. Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen anma törenine Hasan Sert’in kardeşi Hüseyin Sert ve ailesi, KOÜ Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Mehmet Zeki Kutlu ve çok sayıda bisiklet tutkunu katıldı.

Farkındalık Yaratıldı

Program kapsamında Hasan Sert’in anısına bisiklet turu düzenlendi. Aynı zamanda Dünya Otomobilsiz Günü ve Avrupa Hareketlilik Haftası olması sebebiyle farkındalık yaratıldı. ‘Amacım hareket, aracım bisiklet’ sloganıyla sporcular ve pedal dostu gönüllüler, Hasan Sert adına düzenlenen bisiklet turunu başarıyla tamamladılar.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Turgutlulu Kadınlar Manisa’nın Tarihi ve Kültürünü Keşfetti

İZMİT BELEDİYESİ, VEFATININ 14. YILINDA HASAN SERT’İ UNUTMADI

Buca Belediyesi, okullarda yaşanan temizlik sorununa el attı

MUDANYA MÜTAREKESİ’NE BÜYÜK KUTLAMA

İZSU’nun 2025-2029 yol haritası tamam

BAŞKAN YILMAZ İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ETİMESGUT BELEDİYESİ´NİN ÜCRETSİZ YKS KURSU, SEVİYE BELİRLEME SINAVI İLE BAŞLADI

İzcilerin kamp mesaisi

Belediye Başkanımız Veysel Topçu, Barış Turan’ın 7. Kişisel Gelişim Resim Sergisi’ni Ziyaret Etti.