İZMİT BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ DOĞAYLA BULUŞTURDU

CHP 29.04.2024 19:09:19 0
İZMİT BELEDİYESİ, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ DOĞAYLA BULUŞTURDU

İzmit Belediyesinin öncülüğüyle Kocaeli Üniversitesi öğrencileri, Üçgaziler Mahallesi’nde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Kocaeli Üniversitesi Genç Tema, Kocaeli Üniversitesi Siyasi Bilimler Kulübü ve İzmit Kent Konseyi Gençlik Meclisi işbirliği ile doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Üçgaziler Köyü’nde düzenlenen yürüyüş ile gençler doğanın ve güzel havanın tadını çıkardı.

Çevre Farkındalığı

Çevre farkındalık çalışmalarıyla da örnek olmaya devam eden İzmit Belediyesi öncülüğüyle yürüyüşün ardından çevre temizliği yapıldı. Program ikramlarla devam ederken gençler, bu anlamlı program için İzmit Belediyesine teşekkür etti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NDAN ZİYARETLER

-BAŞKAN BAKKALCIOĞLU, ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE DÜZENLENEN KERMESİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BOLTAÇ SOKAK HAYVANLARINA “UMUT” OLDU