Tarih: 18.10.2024 02:20

İZMİT BELEDİYESİ SANAYİ MAHALLESİ’Nİ MODERN YOLLARLA BULUŞTURDU

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sanayi Mahallesindeki çalışmaları sonucunda bölgeyi asfalt ile buluşturdu

İzmit Belediyesi, kentin dört bir yanında vatandaşlara güvenli, konforlu ve modern yollar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda kent genelinde eksikleri gidermek adına titizlikle çalışmalarını gerçekleştiren ekipler asfalt çalışmalarıyla yolları daha güvenli hale getiriyor.

Toplam İki Sokakta

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Sanayi Mahallesi Ali Çavuş ve Körfez Sokak’ta çalışmalarına devam etti. Ekipler Ali Çavuş Sokak’ta zamanla bozulan 70 metre uzunluk ve 8,5 metre genişliğindeki yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmalar Devam Edecek

Toplamda 150 ton asfalt kullanarak bölgeyi ulaşıma elverişli hale getiren ekipler, Körfez Sokak’ta da yaptığı yenileme çalışmasında 200 ton asfalt kullandı. Ekiplerin çalışmaları diğer mahallelerde de çalışmalarına devam edecek.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Orjinal Habere Git