Tarih: 25.09.2024 18:05

İZMİT BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ YETENEK TARAMASI SONUÇLARI BELLİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Yetenekli gençlerin keşfedildiği İzmit Belediyesi Sanat Akademi’nde gerçekleştirilen Müzik Bölümü yetenek taramasının sonuçları belli oldu. Yetenek taramasında başarılı olan 40 kişi Sanat Akademisi’nde eğitim görecek

Sanat kenti İzmit vizyonuyla hareket eden ve İzmit’teki yetenekli gençleri keşfetmeye devam eden İzmit Belediyesi Sanat Akademisi, uzman hocalar önderliğinde 2024-2025 eğitim yılı Müzik Bölümü yetenek taraması gerçekleştirdi. 50 puan barajının uygulandığı sınava çok sayıda öğrenci katıldı. 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleşen sınavda 40 öğrenci başarılı oldu.

Kayıtlar 23 Eylül-1 Ekim Arası Yapılacak

Eğitim-öğretim yılı iş takvimi ve ders programı belirlenirken, sınavda başarılı olan öğrenciler 23 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Sanat Akademisi’ne şahsen gelerek kayıt yaptıracaklar. Kayıt için kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık yeterli olacak. Detaylı bilgi almak isteyenler, 0262 322 19 19 numaralı telefon üzerinden Sanat Akademisi ile iletişime geçebilir.

Kazanan Öğrenciler

Öykü Zeynep Ayaz