İZMİT BELEDİYESİ, PERSONELLERİNİN HAKKINI ARAMAK İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

CHP 29.04.2024 19:17:36 0
İZMİT BELEDİYESİ, PERSONELLERİNİN HAKKINI ARAMAK İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İzmit Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından saldırıya uğrayan emekçileri için suç duyurusunda bulundu

İzmit Belediyesi, Tavşantepe Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine Şehir Hastanesi bağlantı yolunda iyileştirme, aydınlatma ile merdiven çalışması yapmış ve vatandaşların hastaneye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla hafta sonu aynı yolda asfalt çalışması planlandı. İzmit Belediyesi emekçileri hazırlık için gittikleri yolda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından alana alınmadı ve fiziki saldırıya uğradı.

Haksızlık ve Saldırı Kabul Edilmeyecek

İzmit Belediyesi, söz konusu olay ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Çalışanlarının mağdur edildiği olayla ilgili hemen aksiyon alan İzmit Belediyesi, çalışanına yapılan hiçbir haksızlık ve saldırıyı kabul etmeyeceklerini belirtti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Ekiplerimiz Uçkunla Mücadele Çalışmalarına Başladı

Okuma Yazma Bilmeyen Kadın Kalmasın

Gençlik Kenti Mersin’de Gençler Genç Olmanın Tadını Çıkarıyor