CHP 24.09.2024 18:02:51 0
İZMİT BELEDİYESİ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Mahalle gezilerine her hafta devam eden İzmit Belediyesi yetkilileri, Şahinler, Kozluk ve Kemalpaşa Mahallelerinde vatandaşların taleplerini dinleyip notlar aldı

İzmit’in tüm mahallelerini tek tek gezerek incelemelerde bulunacak olan İzmit Belediyesinin son durağı Şahinler, Kozluk ve Kemalpaşa Mahalleleri oldu. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Ertürk, Lütfü Obuz, Köy Hizmet Masası Sorumluları İsmet Kanık, Ali Filiz, İsmail Akdeniz, Turgay Oruç, Meclis Üyesi Özcan Özer ve birim müdürleri katıldı. Heyete Şahinler Mahalle Muhtarı Adem Acar, Kozluk Mahalle Muhtarı Mehmet Kamil Atıl, Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Mustafa Patır eşlik etti.

Geziler Diğer Bölgelerde Devam Edecek

Mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde görme fırsatı bulan heyet, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Bölgede daha önce tespit edilen alanlardaki eksiklikleri ve talepleri yerinde gözlemleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, gerekli çalışmaların yakın zamanda hayata geçirileceğinin bilgisini verdi. Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan mahalle gezileri, ilerleyen günlerde diğer bölgelerde de devam edecek.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Raket Sporları Turnuvası’nda kazananlar belli oldu

Başkan Kaya, Orhan Karakullukçu’nun cenaze merasimine katıldı

Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu Kuzey Katmer İşletmesinin Açılışına Katıldı.

Esenyurtlu Çocuklar Sünnet Şöleninde Doyasıya Eğlendi

Otogar önünde geri sayım başladı

Dinar Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknoloji Festivali’ne Tüm Halkımız Davetlidir!

Karakılçık ekmeği BESAŞ bayilerinde

İzmir’in yeni Deprem Master Planı için yol haritası oluşturuluyor