İZMİT BELEDİYESİ, KISALAR MAHALLESİ’NDE YOL ÇİLESİNE SON VERDİ

CHP 17.10.2024 18:02:31 0
İZMİT BELEDİYESİ, KISALAR MAHALLESİ’NDE YOL ÇİLESİNE SON VERDİ

İzmit Belediyesi, Kısalar Mahallesi’nde özellikle çocukların okula gidip gelirken büyük sıkıntılar yaşadığı 500 metrelik bozuk yolu asfaltlayarak bölge sakinlerinin uzun süredir devam eden sorununa son verdi

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kısalar Mahallesi Merkez Küme Evler Mevkii’nde uzun yıllardır süregelen yol sorununu çözüme kavuşturdu. Bölgedeki bozuk yol, özellikle çocukların okula gidip gelmesini zorlaştırıyor, kış aylarında çamur nedeniyle büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hızla harekete geçerek 500 metrelik yolda 600 ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Mahalle Sakinlerinden Teşekkür

Yol yenileme çalışmasının tamamlanmasının ardından mahalle sakinleri büyük memnuniyet duyduklarını belirterek İzmit Belediyesi’ne teşekkür etti. Kısalar Mahalle Muhtarı Engin Yılman, yıllardır yaşadıkları zorlukların sona erdiğini dile getirerek, “Okula giden öğrencilerimiz, bozuk yol nedeniyle sıkıntı yaşıyordu. Özellikle kışın çamur, büyük bir problem haline geliyordu. Bu yol sayesinde artık okul servisi de mahalleye inebilecek. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Çok Memnunuz”

Köy sakinlerinden Hanım Oralel ise yıllardır çamurlu yol nedeniyle sıkıntı çektiklerini belirterek, “Çocuklarımız her gün çamur yoldan geçerek ana yola kadar gidiyorlardı. Yolun bozuk olması hem sağlığımızı hem de araçlarımızı olumsuz etkiliyordu. Şimdi ise yolumuz yapıldı, çok memnunuz” şeklinde konuştu.


Kocaeli,İzmit Belediyesi

BAŞKAN ÜNLÜCE PORSUK İÇİN VATANDAŞA ÇAĞRIDA BULUNDU

Başkan Seçer, MODER Otomotiv Festivali’nin Açılışına Katıldı

TİYATRONUN USTASI ORHAN ŞEREF AYCA ŞEHRİMİZDEKİ SANATSEVERLERLE BULUŞTU

İZMİT BELEDİYESİ, KISALAR MAHALLESİ’NDE YOL ÇİLESİNE SON VERDİ

Manisa’da Beyaz Bastonla Farkındalık Yürüyüşü

ÇOCUKLARIMIZA DOĞAYI TANITAN ETKİNLİK

Yangından kurtarılan kaplumbağa kana kana su içti

-BOZÜYÜK BELEDİYESİ GENÇLİK TİYATROSU ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

KENT LOKANTASI’NDA ASKIDA YEMEK UYGULAMASI BAŞLADI

18.3°