CHP 29.09.2024 00:39:30 0
İZMİT BELEDİYESİ KENT ORKESTRASININ KLASİK MÜZİK KONSERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, Mimarlar Odası Tarihi Bina’da düzenlediği klasik müzik konseri ile İzmitlilere keyifli bir Eylül akşamı yaşattı

Yaz boyunca birbirinden renkli konserler düzenleyen İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, müziğin büyülü dünyasında İzmitlileri bir araya getirmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi Kent Orkestrası, dün akşam keyifli bir klasik müzik dinletisi sundu.

İlgi Yoğun Oldu

Mimarlar Odası Tarihi Bina’da gerçekleşen klasik müzik konserine ilgi yoğun oldu. Kent Orkestrasının hazırladığı repertuarı dinleyen müzikseverler konserden büyük keyif aldı. İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Vildan Bacıoğlu Taşkan, tüm İzmitliler adına Kent Orkestrası üyelerine teşekkür etti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

İZMİT BELEDİYESİ ÇÖZÜM ODAKLI MAHALLE ZİYARETLERİNE AYAZMA MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

BAŞKAN KARA’DAN DERECEYE GİREN GENÇLERE ÖDÜL

MANSUR YAVAŞ, “100. YIL GENÇLİK KÜTÜPHANESİ” AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI: “ÇOK KONUŞMUYORUZ AMA GEREKTİĞİ ZAMAN DA MUTLAKA KONUŞUYORUZ”