İZMİT BELEDİYESİ KARADENİZLİLER MAHALLESİ’NDE TALEPLERİ DİNLEDİ

CHP 18.06.2024 19:58:53 0
İZMİT BELEDİYESİ KARADENİZLİLER MAHALLESİ’NDE TALEPLERİ DİNLEDİ

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri, Muhtar Mehmet Şar ile birlikte Karadenizliler Mahallesinde incelemelerde bulundu.

İzmit Belediyesi saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk, Lütfü Obuz, Meclis Üyeleri Celal Hülür, Ercan Balseçen ile birim müdürleri Karadenizliler Mahalle Muhtarı Mehmet Şar’ı ziyaret ederek mahallenin talepleri hakkında bilgi aldılar.

Başarılar Dilediler

Muhtar Mehmet Şar’ın ilettiği talepler not alındı ve gerekli çalışmaların yapılacağı belirtildi. Mahalleliyle de buluşan İzmit Belediyesi heyeti vatandaşı da dinledi ve iletilen taleplerin çözümü adına muhtarlığın ve belediyenin koordineli bir şekilde hareket edeceğini vurguladı. Karadenizliler Mahalle Muhtarı Mehmet Şar ve bölge sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

GURUR VE COŞKU BİR ARADA YAŞANDI

TURGUTREİS KIYI ŞERİDİNDE AYDINLATMA ÇALIŞMALARI

Kum Zambakları Demre'de Çiçek Açtı