CHP 25.09.2024 22:04:23 0
İZMİT BELEDİYESİ ERDAL BAYKARA’YI UNUTMADI

İzmit Belediyesi, ilimizin tanınan ve sevilen isimlerinden olan merhum Erdal Baykara adına futbol turnuvası düzenlendi

İzmit Belediyesi, Kocaeli Kandıralılar Derneği, Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) ve Bekirderespor işbirliğinde 2 yıl önce aramızdan ayrılan spor camiasında tanınan ve sevilen ismi Erdal Baykara adına Nihat Güner Spor Tesisleri’nde futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvaya minik sporculardan oluşan 5 takım katıldı. Turnuvada minik sporcular kıyasıya mücadele etti.

Baykara Ailesine Plaket Verildi

Erdal Baykara anısına düzenlenen futbol turnuvasının sonunda Aynur Baykara eşi Oğlu Oğuzhan Baykara ve yakınlarına günün anısına plaket verilirken, turnuvada mücadele eden Bekirderespor, Kandıraspor, Alikahyaspor, Ayazmaspor ve İzmit Baçspor Kulüplerinin minik sporcularına madalya verildi.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Sahiller Büyükşehir’le güzelleşiyor

BAŞKAN GÜREL YILIN AHİSİNİ AĞIRLADI

Mersin Büyükşehir’den Türkiye’de İlk: Yapay Zeka Destekli Çocuk Dergisi