Tarih: 13.10.2024 12:45

İZMİT BELEDİYESİ, CUMA NAMAZI SONRASI İMARET CAMİ CEMAATİ İLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi yetkilileri, Kemalpaşa Mahallesinde bulunan İmaret Camii’nde Cuma Namazı sonrası cemaat ile bir araya geldi

İzmit Belediyesi her hafta Cuma Namazı sonrası kentin farklı noktalarındaki camilere giderek vatandaşa ikramlarda bulunuyor. Bu hafta da Kemalpaşa Mahallesinde bulunan İmaret Camii cemaati ziyaret edildi. Programa İzmit Belediyesi Köy Hizmet Masası Sorumluları İsmet Kanık ve Turgay Oruç ile Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Mustafa Patır katıldı.

Vatandaştan Teşekkür

İzmit Belediyesi Yetkilileri, cemaat ile sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Cuma namazından çıkan vatandaşlara Aşevi’nde üretilen kek ve limonata ikram edildi.  Vatandaşlar ise ilgi ve alakalarından dolayı yetkililere teşekkür ederek Başkan Hürriyet ve ekibine çalışmalarında başarılar dilediler.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Orjinal Habere Git