Tarih: 29.09.2024 00:50

İZMİT BELEDİYESİ ÇÖZÜM ODAKLI MAHALLE ZİYARETLERİNE AYAZMA MAHALLESİ’NDE DEVAM ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Belediyesi, mahalle ziyaretleri kapsamında Ayazma Mahallesi’nde vatandaşların taleplerini yerinde dinledi

İzmit Belediyesinin mahalle ziyaretlerinde son durağı Ayazma Mahallesi oldu. Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdikleri mahalle ziyaretleriyle vatandaşların talep, ihtiyaç ve önerilerini yerinde dinleyen belediye yöneticileri, bu kez Ayazma Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Muhtar Öncelikli İhtiyaçları Anlattı

Ziyarete, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Lütfü Obuz ve Muhammet Ertürk, Meclis Üyesi Neslihan Çakır, Köy Masası Sorumluları İsmet Kanık, Ali Filiz, Turgay Oruç ve İsmail Akdeniz ile Birim Müdürleri katıldı. Heyeti, Ayazma Mahalle Muhtarı Fırat Çiçek karşıladı ve mahalledeki öncelikli sorunlar hakkında bilgi verdi. İzmit Belediyesi yöneticileri, yapılan incelemeler sonucu gerekli çalışmaların hızla başlatılacağını belirtti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Orjinal Habere Git