İZMİT BELEDİYESİ CAMİ CEMAATLERİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

CHP 18.06.2024 19:48:32 0
İZMİT BELEDİYESİ CAMİ CEMAATLERİ İLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

İzmit Belediyesi yöneticileri, Başaran Camii’nde Cuma Namazı sonrası cemaatle bir araya gelerek sohbet etti

İzmit Belediyesi, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Başkan Yardımcıları Muhammet Ertürk, Lütfü Obuz, İnanç Masası Sorumlusu İsmet Kanık, Köy Masası Sorumlusu Turgay Oruç, Bekirdere Başaran Camii’nde Cuma Namazı sonra cemaat ile buluştu.

Kek ve Lokum İkram Edildi

İzmit Belediyesi yöneticileri cemaatle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Halkla İlişkiler Müdürlüğü camiden çıkan vatandaşlara kek, limonata ve lokum ikram etti. Vatandaşlar ise ilgi ve alakalarından dolayı yetkililere teşekkür etti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

GURUR VE COŞKU BİR ARADA YAŞANDI

TURGUTREİS KIYI ŞERİDİNDE AYDINLATMA ÇALIŞMALARI

Kum Zambakları Demre'de Çiçek Açtı