İZMİT BELEDİYESİ, CAMİ BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

CHP 2.07.2024 14:06:55 0
İZMİT BELEDİYESİ, CAMİ BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İzmit Belediyesi yöneticileri, Yenidoğan Mahallesinde bulunan Ümmet Camii’nde Cuma Namazı sonrası cemaatle bir araya gelerek sohbet etti

İzmit Belediyesi, cami cemaati ile bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi İnanç Masası Sorumlusu İsmet Kanık, Köy Masası Sorumlusu Turgay Oruç ve Meclis Üyesi Cemal Dolanbey, Cuma Namazı sonra Ümmet Camii’nde cemaat ile buluştu.

Helva ve Lokum İkram Edildi

Gerçekleşen sohbet sırasında, İzmit Belediyesi yöneticileri cemaatle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Halkla İlişkiler Müdürlüğü camiden çıkan vatandaşlara helva, kolonya ve lokum ikram etti. Vatandaşlar ise ilgi ve alakalarından dolayı yetkililere teşekkür etti.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Ahmetli’den Gelen 90 Kişilik Kadın Kafilesi, Tarihi Mekanları Ziyaret Etti

Kepez’de sosyal yardımlar 10 kat arttı

Büyükşehir’in sinek timleri Alanya sokaklarında