İZMİT BELEDİYESİ AİLESİ, BAYRAM SONRASI ESNAF TURUNA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

CHP 28.06.2024 14:03:21 0
İZMİT BELEDİYESİ AİLESİ, BAYRAM SONRASI ESNAF TURUNA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kent esnafının ihtiyaçlarına hızlı ve yerinde çözümler getirmeyi hedefleyen İzmit Belediyesi ailesi, Kurban Bayramı’nın ardından yeniden esnaf turuna başladı

İzmit Belediyesinin güçlü kadrosu, Kurban Bayramı’nın ardından yeniden sahaya çıkarak esnaf ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Vildan Bacıoğlu Taşkan, Serdar Atasever, Ercan Balseçen, Erdem Arcan, Gamze Yılmaz Doğan ve Neslihan Çakır Yahya Kaptan Mahallesi, Ayazma Mahallesi ve Malta Mahallesi’nde hizmet veren esnafların kapısını çaldı.

Ziyaretler Esnafa Katkı Sunuyor

Meclis üyeleri, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde esnafın talep ve ihtiyaçlarını direkt olarak dinleyerek onların sorunlarına çözüm önerileri sundu. Mahallelerde yapılan ziyaretler, esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı. Esnaflar, belediye yetkililerinin sahada olmasının ve kendileriyle birebir iletişim kurmalarının işlerini daha iyi yapmalarına katkı sağladığını belirttiler.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı